Het leukste Fashion item om te proberen. Én Betaalbaar!

Sinds afgelopen zomer zijn tijdelijke tatoeages helemaal hot! En dan hebben we het niet over van die chips plak plaatjes. Maar super realistische ontwerpjes die 10 dagen blijven zitten! Fashion brand Tattoo Tijdelijk heeft echt de aller schattigste ontwerpjes op hun website staan en dat voor maar €6,95!

Wij hebben 3 redenen voor jullie waarom je deze trend absoluut niet kunt missen

Ontdek de drie redenen waarom tijdelijke tattoos zijn uitgegroeid van een opkomende trend tot een ware modebeweging. Tattoo Tijdelijk, zoals onlangs te zien in Cosmopolitan. Laat je inspireren door de nieuwste must-have in de mode en ontdek waarom iedereen erover spreekt!

Fashion tattoos

1. Ontdek jouw nieuwe look met de leukste collecties! Zoals Butterflies and Flowers of Words of Wisdom

In de wereld van mode zijn het de collecties die ons hart sneller doen kloppen. Ontdek de charme van kleine tattoos met een aanbod van maar liefst 200 ontwerpjes biedt Tattoo Tijdelijk voor iedereen de perfecte match.

Of je nu houdt van subtiele, minimalistische designs of juist op zoek bent naar een leuke quote. Elke tijdelijke tattoo is een kunstwerkje op zich, ontworpen om jouw persoonlijke stijl te onderstrepen en je look net dat beetje extra te geven.

– Love the new look

Tijdelijke tattoo hartje betekenis

2. Ga mee met alle trends en kies na 10 dagen gewoon weer een nieuw ontwerpje

Opgelet! Zeer verslavend!!! Onze tijdelijke tattoos zijn een echte game-changer in de wereld van modeaccessoires. Wat ze zo uniek maakt? De inkt! Gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, garandeert deze inkt niet alleen een veilige en huidvriendelijke ervaring, maar biedt ook de vrijheid om elke 10 dagen van look te veranderen.

Na deze periode vervaagt het ontwerp geleidelijk, waardoor je moeiteloos kunt overstappen naar een nieuw, trendy design. Dit betekent dat je altijd up-to-date bent met de laatste modetrends. 

Tijdelijke Tattoo Vlinders

3. Super realistisch resultaat en dat voor één koopje! 

Bij Tattoo Tijdelijk hebben we de kunst van tijdelijke tattoos geperfectioneerd. Onze fine line ontwerpen zijn zo realistisch dat ze niet te onderscheiden zijn van echte tatoeages. Stel je voor: je draagt een prachtig, gedetailleerd kunstwerk op je huid dat iedereen zal verbazen.

En het beste? Dit alles krijg je voor slechts €6,95, inclusief gratis bezorging! Ja, je leest het goed. Voor minder dan de prijs van een lunch, kun je een geheel nieuwe look uitproberen, een die je persoonlijkheid en stijl accentueert. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *