header tattoo tijdelijk faq

Zijn tijdelijke tattoos veilig voor de huid?
Absoluut! We gebruiken alleen niet-giftige materialen van de hoogste kwaliteit in onze tijdelijke tatoeages, dus ze zijn volkomen veilig voor je huid.

Wat zit er in de inkt?
Nano Ink. Een organische inkt dat zit verwerkt in de formule onze tijdelijke tattoos. Deze technologie stelt ons in staat om complexe semi-permanente ontwerpjes te maken die ongelooflijk eenvoudig aan te brengen zijn!

Kan je douchen na het aanbrengen?
De tattoos zijn op het begin heel licht en dat komt omdat de Nano ink nog moet intrekken in de huid. Dit kan 36 uur duren voor het beste resultaat. Douchen na het plaatsen van de tattoo raden wij daarom pas na 6 uur aan en probeer het water zoveel mogelijk te vermijden.

Kan je de zon in?
Ja, met onze tijdelijke tattoos kan je lekker genieten van de zon! De inkt trekt in je huidlaag dus je kunt gewoon lekker bijbruinenn. 

Wanneer ontvang ik mijn order?
Woohoo, we begrijpen dat je niet kunt wachten om je tattoos te ontvangen. je bestelling wordt dezelfde werkdag verwerkt en verzonden. Je ontvangt de bestelling daarom binnen 1 tot 2 werkdagen!

Ik ben een tattoo artiest hoe kan ik in contact komen met jullie voor een samenwerking van ontwerpjes?
Wanneer je graag wilt samenwerken met ons dan kan je contact opnemen met info@tattoo-tijdelijk.nl. Wij zullen meer informatie naar je opsturen en wie weet wordt jouw ontwerp verkocht op onze website en in de winkels.

Veelgestelde vragen tijdelijke tattoos
 

Hoe verwijder ik mijn tijdelijke tattoo?
Wil je het eerder verwijderen? Scrub je huid lichtjes met een exfoliant (zoals warm zout water of een bodyscrub). Wees voorzichtig met je huid – het kan een paar pogingen kosten om de inkt volledig te verwijderen.

Kan ik mijn tattoos retourneren?
Ja, wanneer je niet tevreden bent met de tattoos dan kan je ze kosteloos ruilen!

Kan ik ook mijn eigen ontwerpje opsturen voor een custom design?
Natuurlijk helpen we onze klanten graag om hun unieke stijl te laten zien! Onze artiesten gaan samen met jou in gesprek over het ontwerpje dat je graag wilt en begeleiden jou gedurende het gehele proces.

Wat is de levertijd?
Al onze bestellingen worden dezelfde dag nog verwerkt. Bestel je dus voor 23:59 dan kan je de tattoos binnen 1-2 dagen verwachten. 

Zijn de tattoo’s veilig en niet giftig?
Ja, onze tatoeages zijn veilig en niet giftig. Ze voldoen aan de FDA voorwaarden.

Bekijk alle ontwerpen