Tijdelijke tattoo inspiratie: Klein hartje

Check hier onze super leuke ontwerpjes van het hartje tattoo. Onze tatoeages zijn gemaakt van nano ink en blijven 10 dagen op de huid zitten. Ideaal om je nieuwe look te testen!

Onze tijdelijke tattoos zijn binnen 1 minuut aan te brengen

Het kleine hartje zie je het vaakst op de pols

Het kleine hartje is echt een fashion item en staat zo leuk op je pols. Onze tijdelijke tattoos kan je ideaal combineren met je andere accessoires zoals armbandjes en ringen. Het hartje is een kleine tattoo die super cute staat op je pols!😍

Tijdelijke Tattoo hartje V2

Het hartje combineren met de letter of naam van je geliefde

We zien steeds vaker creatieve ideeën voorbij komen met onze tijdelijke tattoos. We hebben dankzij een idee van een van onze leden een bundel gecreëerd. Het hartje samen met de letters tattoo. Zo kan je de naam of initialen van je geliefde op je pols zetten. Ook super leuk om hem voor de gek te houden want het ziet er echt echt super realistisch uit!❤️

Tijdelijke Tattoo letter 2

Hartslag of liefde voor reizen

Wie vind reizen nou niet helemaal a ma zing?! Het kleine hartje met het vliegtuigje is echt een super leuke tatoeage voor echte travellers! Reis tattoos beginnen steeds populairder te worden en onze artiesten zijn ook bezig om een aantal paradise hartjes tattoos te maken!

Tijdelijke Tattoo Reizen V2

De betekenis van de vlinder tattoo✨

De betekenis zal iedereen wel weten van het hartje. Ik hoop dat jij deze sterke betekenis ook al hebt ervaart! Want wat is er nou nog mooier dan echt sterke liefde? Helemaal niets als je het ons vraagt! 

Liefde is sterk en de betekenis van het hartje tattoo dus ook💕

De prijs van het hartje tattoo

Al onze tattoos starten vanaf €6,95 en je ontvangt ook nog een gratis verzending. Sommige ontwerpjes zijn €8,95 vanwege het gebruik van meer nano ink. De inkt die in je huid trekt zodat de tattoo 10 dagen blijft zitten.

Oorspronkelijke prijs was: € 27,80.Huidige prijs is: € 20,85.