Tattoo Tijdelijk Boutiques & Beauty Salons

Het product waarmee je als laatste finishing touch je look kunt afmaken! Tijdelijke tatoeages zijn dé trend van 2023 en nu ook beschikbaar in diverse beauty salons en fashion boutiques.

Onze producten zijn gemaakt van Nano ink een substantie die ervoor zorgt dat de tatoeage maar liefst 10 dagen blijft zitten en geheel Vegan proof.

Zelf verkoper worden?

Ben je verliefd op ons concept en zou je zelf graag ook onze tijdelijke tattoos willen aanbieden? Dat kan! Onderaan deze pagina staat een contact formulier vermeld.

Tattoo Collecties die wij aanraden:

Birth flower zijn leuk om te zetten met je besties

Een tattoo nemen is natuurlijk super leuk. Maar samen met je besties is nog leuker. De Birth Flower collectie zijn de ideale tattoos om met je besties te plakken.

Het leukste cadeau van 2023!

De Gift Collection. Zijn tattoos die je cadeau wilt doen aan iemand. Denk aan een klavertje 4 of een olifantje! In het schattige zakje zit ook een super leuk kaartje met een speciale quote en de betekenis van de tatoeage.

Quotes en mooie woordjes!

Tatoeages van woordjes zijn echt razend populair en maandelijks blijven wij deze collectie aanvullen omdat het zo gewild is! Ontdek de verschillende lettertypen en woordjes in onze Words of wisdom collectie😍

Wil je graag meer informatie ontvangen?

Vul onderstaand contactformulier in en wie weet liggen onze tattoos binnenkort bij jou in de salon/ boutique!❤️