Tijdelijke tattoo inspiratie: Teksten

Check hier onze super leuke ontwerpjes van de verschillende teksten tattoos. Onze tatoeages zijn gemaakt van nano ink en blijven 10 dagen op de huid zitten. Ideaal om je nieuwe look te testen!

Onze tijdelijke tattoos zijn binnen 1 minuut aan te brengen

Words of wisdom collectie

We hebben de leukste tatoeages van teksten voor jullie verzameld op deze inspiratie pagina! De words of wisdom collectie is een van onze populairste collecties en we vullen dan ook maandelijks de collectie bij met nieuwe tekstjes. Afgelopen maand hebben we de breathe en never give up toegevoegd!😍

Waarom tattoos van teksten zo leuk zijn

Teksten zijn kleine tattoos en daarom super leuk om op bijvoorbeeld je pols te zetten. Met onze tijdelijke tattoos kan je oneindig veel tekstjes proberen om te kijken welke het beste past bij jou nieuwe look! Als je armbandjes en ringen draagt dan kan een tattoo van een tekstje daar prima bij staan. Dankzij de fijne lijnen blijft alles lekker rustig en maakt het jouw look net iets meer af!❤️

Tijdelijke Tattoo stay wild V3 (2)

Verschillende lettertypen voor tekst tatoeages

Zoals je ziet hebben we verschillende lettertypen die we gebruiken voor onze tijdelijke tattoos uit de words of wisdom collectie. De typewriter is een hele populaire lettertype die vaak wordt gebruikt voor de tattoos van tekstjes. Ook hebben we iets elegantere lettertypen die ook super leuk zijn!

Tattoo-tijdelijk-Choose-happiness-SF5

De betekenis van de stay wild tattoo✨

Het leven is mooi en er valt nog genoeg mee te maken ❤️🦋🤍

De prijs van een tekst tattoo

Al onze tattoos starten vanaf €6,95 en je ontvangt ook nog een gratis verzending. Sommige ontwerpjes zijn €8,95 vanwege het gebruik van meer nano ink. De inkt die in je huid trekt zodat de tattoo 10 dagen blijft zitten.