Tijdelijke tattoo inspiratie: Kruisjes

Check hier onze super leuke ontwerpjes van de kruisjes tattoo. Onze tatoeages zijn gemaakt van nano ink en blijven 10 dagen op de huid zitten. Ideaal om je nieuwe look te testen!

Onze tijdelijke tattoos zijn binnen 1 minuut aan te brengen

Het kleine kruisje tattoo zie je het vaakst op de pols

De kleine kruisjes tattoo staan echt zo leuk op je pols. Het maakt je look helemaal af en het is ook wel een beetje een fashion item als je het aan ons vraagt. De kruisjes tattoo is vrij small en ziet er dus rustig uit. Ideaal om te matchen met je andere accessoires.😍

Tijdelijke Tattoo Kruisjes 3

De 3 kruisjes tattoo is het logo van Amsterdam

De 3 kruisjes zijn echt onwijs populair in de stad Amsterdam. Natuurlijk ook super leuk en ideaal dat het maar een tijdelijke tattoo is. Op je pols kan je namelijk heel veel leuke ontwerpjes plaatsen van kleine tattoos. De kruisjes zijn leuk voor bijvoorbeeld een feestje of avondje stappen in de mooie hoofdstad van ons mooie land!❤️

Tijdelijke Tattoo Kruisjes 3 (2)

Onze fashion kruisjes tatoeages

We hebben verschillende kruisjes in onze collecties zitten. De christelijke kruisjes zijn ook echt een fashion item. Deze kruisjes zie je ook vaak achter het oor of op de pols staan. Dit kruisje kan je look net iets meer afmaken en er zitten ook nog eens 2 kruisjes verpakt.

Tijdelijke Tattoo kruisjes1

De betekenis van de kruisjes tattoo ❌

De betekenis van het kruis komt uit het christendom! Het staat namelijk voor verzoening. 

De drie kruisjes vormen samen de kern van het Amsterdamse stadswapen

De prijs van de kruisjes tattoo

Al onze tattoos starten vanaf €6,95 en je ontvangt ook nog een gratis verzending. Sommige ontwerpjes zijn €8,95 vanwege het gebruik van meer nano ink. De inkt die in je huid trekt zodat de tattoo 10 dagen blijft zitten.