Tijdelijke tattoo inspiratie: Klavertje vier

Check hier onze super leuke ontwerpjes van het klavertje vier tattoo. Onze tatoeages zijn gemaakt van nano ink en blijven 10 dagen op de huid zitten. Ideaal om je nieuwe look te testen!

Onze tijdelijke tattoos zijn binnen 1 minuut aan te brengen

Het kleine klavertje vier tattoo zie je het vaakst op de pols

Het kleine klavertje 4 is echt een gelukt symbool en staat zo leuk op je pols. Onze tijdelijke tattoos kan je ideaal combineren met je andere accessoires zoals armbandjes en ringen. Het klavertje vier is een kleine tattoo die super cute staat op je pols!😍

Tijdelijke Tattoo klavertje V2-1

Klavertje vier tattoo combineren met letters

We zien steeds vaker creatieve ideeën voorbij komen met onze tijdelijke tattoos. We hebben dankzij een idee van een van onze leden een bundel gecreëerd. Het klavertje vier samen met de letters tattoo. Zo kan je de naam of initialen van je geliefde op je pols zetten en geluk ontvangen samen met diegene!❤️

Tijdelijke Tattoo letter 2

Tijdelijke klavertje vier tattoo op je enkel

Onze tijdelijke tatoeages blijven 10 dagen zitten. Wil je het proberen op een plek die niet te goed opvalt maar wel super leuk staat. Probeer het dan eens op de enkel. In de zomer staat een tattoo hier super leuk en het is ook amazing om te combineren met enkelbandjes.

Tijdelijke Tattoo klavertje 4 V3

De betekenis van het klavertje vier tattoo✨

De betekenis van het klavertje vier is echt een super mooie. Ik hoop dat jij deze sterke betekenis ook al zal ontvangen! Want wie heeft er nou niet soms geluk nodig in het leven! 

Het klavertje vier staat symbool voor geluk🍀

De prijs van het klavertje vier tattoo

Al onze tattoos starten vanaf €6,95 en je ontvangt ook nog een gratis verzending. Sommige ontwerpjes zijn €8,95 vanwege het gebruik van meer nano ink. De inkt die in je huid trekt zodat de tattoo 10 dagen blijft zitten.