Geboortebloemen tattoos en de 12 betekenissen

Tattoo tijdelijk Birth flower friends

Tijdelijke Birth flower tattoo’s

Iets persoonlijks en super schattig. De birth flower collection doet het echt super goed! Maar wat zijn geboortebloemen nou precies? Alle geboortebloemen hebben een speciale betekenis!

Geboorte bloemen en hun sterrenbeelden

Net als een sterrenbeeld heeft een geboortebloem een speciale en persoonlijke betekenis. Afhankelijk van de periode waarin je bent geboren heeft iedere geboortebloem zijn eigen betekenis.

Geboorte bloemen tijdelijke tattoo overzicht V3

Geboortebloem januari

We beginnen direct met een hele mooie geboortebloem namelijk die van Januari. Januari heeft 2 geboortebloemen namelijk de aster en de sneeuwvlok. De sneeuwvlok staat symbool voor schoonheid en hoop. De aster heeft ook een super mooie betekenis namelijk diepere liefde, dankbaarheid en een hoop geluk!

Betekenis: Schoonheid, hoop, liefde en geluk

Geboortebloem februari

De birth flower ook wel iris genoemd staat voor de maand Februari. Het is een kleurrijke bloem en heeft zwartachtige bladeren. De birth flower staat voor bescheidenheid, geloof en spirituele wijsheid.

Betekenis: Bescheidenheid, geloof en spirituele wijsheid

Geboortebloem maart

Een nieuw begin! De narcis is de geboortebloem van de maand Maart! Zoals we al zeiden staat de narcis birth flower voor een nieuw begin en als je deze bloemen ziet verschijnen buiten dan weet je dat de lente eraan gaat komen. De narcis staat niet alleen voor wedergeboorte maar ook voor geluk en ijdelheid.

Betekenis: Wedergeboorte, geluk en ijdelheid

Geboortebloem april

De birth flower voor de maand April is van het madeliefje. Het madeliefje staat symbool voor puurheid en onschuld. Elke birth flower heeft zijn eigen mooie betekenis en zijn echt super mooi als je het aan ons vraagt!😍

Betekenis: Puurheid en onschuld

Tijdelijke Tattoo birth flower July 1

Geboortebloem mei

De birth flower van Mei is de lieftallige lelie. Deze prachtige bloem heeft kleine bloemetjes en een overheersende zoete geur. Het is echt een super schattig bloemetje en als tattoo staat de lelie ook super cute! De betekenis van de geboortebloem is ook heel mooi! De lelie staat symbool voor zuiverheid, geluk en moederschap! ❤️

Betekenis: Zuiverheid, geluk en moederschap

Geboortebloem juni

De geboortebloem van Juni heeft echt een overheersende geur. Helaas ruik je dat niet aan de tattoo maar de betekenis is wel prachtig! We hebben het over de fantastische roos en de roos staat niet alleen symbool voor liefde! De roos staat ook symbool voor echte passie en schoonheid!🌹

Betekenis: Passie en schoonheid

Geboortebloem juli

Een tattoo is persoonlijk en een geboorte bloem natuurlijk ook! Voor de maand Juli hebben we maar liefst 2 bloemen. Wat een geluk! De delphinium en de waterlelie zijn de geboortebloemen voor Juli. De delphinium staat symbool voor positiviteit en gratie en de waterlelie staat voor grootsheid en elegantie!

Betekenis: positiviteit, gratie, grootsheid en elegantie

Geboortebloem augustus

De betekenis van de birth flowers van de maand Augustus is ook super mooi. We hebben hier de gladiool en de klaproos verwerkt voor jullie in een tattoo. De gladiool staat symbool voor succes en kracht en de klaproos staat ook voor succes. Dat moet dus helemaal goedkomen topper!✨

Betekenis: Succes en kracht

Tattoo-geboorte-bloem

Geboortebloem september

Veel geboortebloemen hebben te maken met liefde, zoals de roos. Maar de aster is de geboortebloem van de maand September en staat symbool voor het verspreiden van liefde. Wat is dat een mooie betekenis zeg!!!

Betekenis: Verspreiden van liefde

Geboortebloem oktober

De marigold birth flower behoort tot de maand Oktober. De super helderen Goedele kleur van de bloem maakt deze werkelijk onvergetelijk en daar hoort dan ook een sterke betekenis bij. Namelijk dat de geboortebloem staat voor creativiteit, passie en warmte!

Betekenis: Creativiteit, passie en warmte

Geboortebloem november

De bekende chrysant behoort tot de maand November. Deze birth flower is echt super speciaal en vele geloven in zijn mythische krachten. De chrysant bloem staat namelijk voor jeugdigheid en gezondheid.

Betekenis: jeugdigheid en gezondheid

Geboortebloem december

December misschien wel een van de mooiste maanden van het jaar en ja hoor de kerstster bloem behoort tot de maand December! Jouw geboortebloem staat voor succes, feest en hoop!✨

Betekenis: Succes, feest en hoop

Hoeveel kost een tijdelijke tattoo?

Wil jij graag een tatoeage proberen? Onze tijdelijke tattoos blijven 10 dagen zitten en zijn de oplossing om te kijken hoe het bij jou staat! Ook kan je het leuk combineren bij je outfit en ontwerpjes afwisselen voor bijvoorbeeld een feestje. Alle kleine tattoos kosten €6,95 en de grotere ontwerpjes kosten soms iets meer. 

Bestel nu de geboortebloem van jouw maand

Tijdelijke tattoo birth flower

6,95 

Wat betekent jouw geboortebloem?😍
Iedere geboortebloem heeft een unieke betekenis, Lees hier onze blog om die van jou te ontdekken✨❤️

Artikelnummer: TT S Birth Flower Categorieën: , , ,
Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *