Tekstjes zijn leuke tattoos voor op je sleutelbeen

Tijdelijke Tattoo hartje V2-3

Ben je benieuwd welke tattoos perfect zijn voor op je sleutelbeen?

Met onze tijdelijke tattoos kan je het perfect testen en we hebben wat inspiratie voor jou opgezocht!✨💕

Kleine leuke woordjes tattoos

Kleine woordjes zijn echt super nice voor op je sleutelbeen. We hebben in onze Words of Wisdom collectie dan ook super veel ontwerpjes staan!✨

Je kan ook voor een klein zinnetje gaan

Je sleutelbeen is echt perfect voor een leuk tekstje als tattoo. Twijfel je over de tekst of over het lettertype? Wil je bijvoorbeeld misschien een Latijns tekstje? probeer het dan uit met onze tijdelijke tattoos we hebben meer dan 25 verschillende tattoos van tekstjes!

Tijdelijke tattoo sleutelbeen

Een roos tattoo op je sleutelbeen😍

Een klein schattig roosje zien we ook steeds vaker voorbij komen op het sleutelbeen. Je kan er ook voor kiezen om de stengel van de roos te laten overlopen naar bijvoorbeeld een woordje.

De Love roos is een perfecte combinatie

Check bijvoorbeeld eens onze love roos ontwerp. Dit ontwerpje beschikt over een schattige roos die overloopt naar mooie sierletters waarin staat het woordje love. Echt super leuk om te proberen als tattoo voor op je sleutelbeen.

Tijdelijke tattoo sleutelbeen 2

Hoeveel kost een tijdelijke tattoo?

Wil jij graag een tatoeage proberen? Onze tijdelijke tattoos blijven 10 dagen zitten en zijn de oplossing om te kijken hoe het bij jou staat! Ook kan je het leuk combineren bij je outfit en ontwerpjes afwisselen voor bijvoorbeeld een feestje. Alle kleine tattoos kosten €6,95 en de grotere ontwerpjes kosten soms iets meer. 

De Words of Wisdom Collection!

De leukste woordjes tattoos. Deze tijdelijke tattoos behoren tot een van de mooiste collecties die wij mogen aanbieden! ❤️

Tijdelijke tattoo hartje

 6,95

Dé mooiste emotie die je kunt voelen!✨
Het hartje staat symbool voor liefde ❤️

Artikelnummer: TT S Hartje klein Categorieën: , , , , ,
Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *