It’s a Wrap: Een Jaar in Tattoos – 2023

Elke maand brengt zijn eigen unieke energie en betekenis met zich mee. In deze blogpost verkennen we hoe tijdelijke tattoos kunnen dienen als een vorm van zelfexpressie en reflectie van de maandelijkse thema’s. Van de transformatie in januari tot de feestelijke afsluiting in december, elke tattoo vertelt een verhaal.

Tijdelijke-tattoo-mini-hartje-2-oud

Januari staat voor transformatie en dat is de vlinder tattoo

De vlinder staat symbool voor metamorfose en vernieuwing. In januari, een tijd van nieuwe beginnen, helpt een vlindertattoo ons om onze verlangens naar verandering en groei te omarmen. Het is een herinnering dat we altijd kunnen evolueren en onszelf opnieuw kunnen uitvinden.

Februari staat voor liefde en romantiek en dat is het hartje tattoo

Februari, de maand van Valentijnsdag, draait om liefde en romantiek. Een hartjestattoo is een tijdloos symbool van liefde, passie en verbondenheid. Het dragen van een hartjestattoo kan een persoonlijke herinnering zijn aan de liefde in ons leven, of een uitdrukking van onze romantische aard.

Maart staat voor groei en vernieuwing en is van de geboortebloem tattoo

De lente brengt groei en vernieuwing, en bloementattoos zijn daar een prachtige weergave van. Ze symboliseren de schoonheid van de natuur die ontwaakt, en herinneren ons aan onze eigen groei en het potentieel om te bloeien.

April staat voor avontuur en ontdekking en dat is de palmboom tattoo

April roept op tot avontuur en ontdekking. Een tattoo met een reisthema of een symbool van avontuur moedigt ons aan om onze horizon te verbreden en nieuwe ervaringen te omarmen. Het is een viering van onze avontuurlijke geest.

Mei staat voor vreugde en feest en dat is de choose happiness tattoo

Mei is een tijd van vreugde en viering. Een kleurrijke en vrolijke tattoo weerspiegelt de levendigheid van deze maand en herinnert ons eraan om van het leven te genieten en elk moment te koesteren.

Juni staat voor zon en zee en is voor de zonsopgang tattoo en golf

De zomer begint in juni, en een zomerse tattoo symboliseert de warmte van de zon en de vrijheid van de zee. Het is een uitnodiging om te ontspannen en te genieten van de eenvoudige geneugten van het leven.

Uitverkocht
 7,95

Summer essentials

Tijdelijke tattoo zonnetje

 7,95

Kleine tattoo's

Tijdelijke tattoo soleil

 7,95

Juli staat voor vrijheid en onafhankelijkheid en is voor de love yourself tattoo

Juli is de maand van vrijheid. Een tattoo die vrijheid symboliseert, zoals een vogel in vlucht, herinnert ons aan onze eigen onafhankelijkheid en de kracht om ons eigen pad te kiezen.

Augustus staat voor reflectie en rust en is voor de Balance tattoo

In augustus nemen we de tijd voor rust en reflectie. Een kalme en serene tattoo kan ons helpen om te ontspannen en na te denken over onze reis, en ons te concentreren op innerlijke vrede.

September staat voor terug naar School/Werk

September markeert een terugkeer naar routine. Een tattoo die leren of professionele groei symboliseert, kan ons inspireren om nieuwe kennis op te doen en onze vaardigheden te ontwikkelen.

Oktober staat voor verandering en transformatie en is voor de bloemen

Oktober, met zijn veranderende landschappen, herinnert ons aan de constante stroom van het leven. Een herfstgerelateerde tattoo kan ons helpen om verandering te omarmen en de schoonheid in transformatie te vinden.

November staat voor dankbaarheid en samenzijn. Friendship tattoos!

November is een tijd om stil te staan bij wat we hebben. Een tattoo die familie of dankbaarheid symboliseert, kan ons helpen om ons te concentreren op wat echt belangrijk is en de banden die we delen te waarderen.

December staat voor feest en reflectie

December is een tijd van feest en reflectie. Een feestelijke tattoo helpt ons om het jaar in stijl af te sluiten en vooruit te kijken naar wat het nieuwe jaar zal brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *