Een trendy verrassing voor Videoland

We hebben fantastisch nieuws voor alle fans van spannende series en unieke tattoos! Tattoo Tijdelijk heeft de handen ineengeslagen met Videoland om een speciale verrassing te creëren voor de lancering van de nieuwe serie “Sphinx”.

Een creatieve samenwerking

Bij Tattoo Tijdelijk zijn we altijd op zoek naar innovatieve manieren om onze passie voor tijdelijke tattoos te delen. Toen Videoland ons benaderde met het idee voor een samenwerking rond hun nieuwste serie “Sphinx”, waren we meteen enthousiast. Deze serie, die mysterie en avontuur combineert.

Waar gaat de serie over?

In SPHINX volgen we het verhaal van de dertienjarig Minke Moorman die op een vroege ochtend onderweg naar school wordt ontvoerd. Op dezelfde dag drie jaar later duikt ze uit het niets weer op, met een mysterieuze sphinx-tatoeage op haar rug. Wanneer Minke weer thuis is en moet reïntegreren, zorgt dit voor problemen bij zowel Minke als de andere leden van het gezin. Minke is Minke niet meer. Wat is er met haar gebeurd en wat betekenen de op haar rug getatoeëerde vleugels?
 
Haar vader Lucas (Marcel Hensema) is vastberaden om de waarheid te achterhalen over haar ontvoering, terwijl rechercheurs Asha (Joy Wielkens) en Fenna (Ruth Becquart) een mysterieus spoor van gruwelijke (zelf)moorden en raadsels volgen, dat leidt tot meer vragen dan antwoorden. Moeder Eva (Rifka Lodeizen) probeert ondertussen de band met haar dochter te herstellen, maar vermoedt dat Minke nog steeds in de ban is van haar mystieke ontvoerder, die aan een angstaanjagend wraakplan werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *