3 Leuke tijdelijke vriendschap tattoos

Tattoo tijdelijk Birth flower friends

Een tattoo met je vrienden is natuurlijk nog bijzonderder!

De betekenis van een tattoo is super sterk. Vriendschaps tattoos benadrukken jullie fantastisch mooie vriendschap!✨💕

De birth flower vriendschap tattoos

De Birth flower collection is echt super hot. We merken dat het heel leuk is om deze samen met je besties te bestellen. Zo heb je allemaal een birth flower tattoo maar toch ieder met zijn eigen betekenis. Wil je meer weten over de betekenis van de birth flower tattoos? Lees dan ons blog bericht over de 12 Birth flowers.

Bijvoorbeeld: Geboortebloem januari

We beginnen direct met een hele mooie geboortebloem namelijk die van Januari. Januari heeft 2 geboortebloemen namelijk de aster en de sneeuwvlok. De sneeuwvlok staat symbool voor schoonheid en hoop. De aster heeft ook een super mooie betekenis namelijk diepere liefde, dankbaarheid en een hoop geluk!

Betekenis: Schoonheid, hoop, liefde en geluk ❤️

Vriendschap tattoo tijdelijk

De liefde voor vriendschap!

Het kleine hartje is echt een super populaire tattoo! We maken ook heel vaak mee dat deze 2 keer wordt besteld. Super leuk om natuurlijk een vriendschap tattoo te nemen met je bestie

Het hartje

Het hartje staat symbool voor liefde en ja dat hebben jij en je bestie natuurlijk voor elkaar. Maar ook gun je elkaar alle beste vriendinnen liefde van de wereld!✨

Hoeveel kost een tijdelijke tattoo?

Wil jij graag een tatoeage proberen? Onze tijdelijke tattoos blijven 10 dagen zitten en zijn de oplossing om te kijken hoe het bij jou staat! Ook kan je het leuk combineren bij je outfit en ontwerpjes afwisselen voor bijvoorbeeld een feestje. Alle kleine tattoos kosten €6,95 en de grotere ontwerpjes kosten soms iets meer. 

De super grappige wijnglazen

Samen maak je de mooiste momenten mee en heel veel als je hebt gedronken. Van die avondjes dat je net te veel wijn hebt gedronken en misschien een tattoo hebt laten zetten. Of toch niet?

Kijk deze super leuke wijnglazen tattoos nou eens! Ze zijn verpakt per 2 dus ideaal als vriendschap tattoo ❤️

Tijdelijke tattoo Wijnglazen

 7,95

Together is better! Friendship tattoos✨🍷
Geniet 10 dagen lang van je nieuwe look❤️

Artikelnummer: TT S Wijnglas Categorieën: ,
Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *