Sterrenbeeld tattoos en de 12 betekenissen

Tijdelijke Tattoo sterrenbeeld

Tijdelijke sterrenbeeld tattoo’s

Iets persoonlijks en super schattig. De Zodiac sign collection doet het echt super goed! Maar wat zegt jouw sterrenbeeld nou precies? 

Sterrenbeeld tatoeages en hun betekenissen

Sterrenbeeld tattoos zijn echt razend populair! Er zijn zoveel leuke plekjes waar je de tattoo tijdelijk kunt zetten. Maar elke sterrenbeeld tattoo heeft natuurlijk zijn eigen sterrenbeeld en je bent natuurlijk benieuwd in hoeverre deze bij jou past!

Bekijk hieronder de leuke ontwerpjes:

Sterrenbeeld ram

De ram gelooft in haar eigen kracht. Energiek is de ram zeker maar ze zit ook vol moed en handelt super snel om zeer succesvol te worden in het leven! Neem je een tattoo van de ram dan ben je zeker niet gecongresseerd in moeilijke relaties. Snel handelen en genieten van de liefde is iets voor een echte ram!

Betekenis: Moedig, vrolijk, positief, leider, vurig en impulsief

Sterrenbeeld stier

De stier werkt super hard aan haar doelen en blijft volhardend doorgaan tot dat deze zijn bereikt. Geduld is een sterkte van de stier, maar soms kan het wel eens in koppigheid gaan veranderen. Een stier is vrij nuchter en gelooft niet in dromen. Ze wil tenslotte haar doelen bereiken en doet daar alles voor!

Betekenis: Betrouwbaar, nuchter, sensueel, koppig, volhardend

Sterrenbeeld inspiratie tattoos

Sterrenbeeld tweelingen

Tweelingen zijn constant in beweging en zeer flexibel. Ze zijn heel makkelijk in de omgang en doen duizenden dingen tegelijk! Een ware bom aan ideeën ontstaat er als de tweeling wakker wordt. Wel roddelen tweelingen een beetje veel dus daar moeten ze mee oppassen want dat kan je in problemen brengen bij je vriendinnen en vrienden. Gelukkig is de tweeling wel slim genoeg en weten ze vaak tegen wie ze roddelen!

Betekenis: Speels, vrolijk, druk, enthousiast, grappig, slim

Sterrenbeeld kreeft

Een Kreeft is een zeer goede luisteraar! Ze luistert goed naar de ander en is dankzij deze eigenschap ook een hele goede vriendin in een relatie en kan goed voor haar partner zorgen. Ze kan ook heel gevoelig zijn als ze zichzelf bedreigd voelt en een veilige situatie is super belangrijk voor een kreeft. Ontstaat er geen veilige situatie dan kruipt de kreeft terug in haar veilig huisje!

Betekenis: Zorgzaam, verlegen, huiselijk, emotioneel, intuïtief

Tijdelijke Tattoo horoscoop

Sterrenbeeld leeuw

De leeuw is een sterk en zeer zelfverzekerd persoon. Ze hecht veel waarde aan luxe en statussymbolen en deelt dat ook graag met mensen die dichtbij haar staan. Cadeaus geven zit nou eenmaal in een leeuw zelf en tijdelijke tattoo’s ja dat is een super leuk cadeautje om te geven aan je bestie! Wanneer je ergens voor gaat dan ga je dat behalen. Een leeuw is zelfverzekerd en neemt graag de verantwoordelijkheid als echt leider op zich.

Betekenis: Zelfverzekerd, loyaal, leider, gul, spontaan, creatief

Sterrenbeeld maagd

Een maagd is een zeer nuchter persoon en probeert altijd haar emoties met hun geest te beheersen. Dit is een slimme manier maar de maagd laat op meerdere manieren zien dat ze slim is hoor! Ze is zeer intelligent en doet dan ook haar best om te onderzoeken hoe ze haar geest kan trainen. Het horoscoop van de maagd is ook super mooi en we zien vaak dat deze als tattoo achter het oor wordt gezet.❤️

Betekenis: Slim, perfectionistisch, nuchter, onderzoekend, behulpzaam

Sterrenbeeld weegschaal

Ja hoor een weegschaal is een echte bruggenbouwer en probeert zoveel mogelijk vrede te bewaren in de groep. Al komt ze vaak zelf in een kruisvuur want ze probeert natuurlijk geen partij te kiezen en dat is soms moeilijk met je vriendinnen. Je hebt ook zeer veel vriendinnen door je sociale skills en daarin een balans vinden is geen moeite. Je bent ten slotte een weegschaal! Naast vrienden is een partner ook zeer belangrijk voor je en ben je een echte romanticus. Ben je van plan om een tattoo te nemen van een weegschaal? Misschien is een cadeautje voor je partner ook wel supper leuk! Denk bijvoorbeeld eraan om samen een hartje te nemen?😍

Betekenis: Sociaal, wispelturig, bruggenbouwer, romantisch

Sterrenbeeld schorpioen

Ben jij een schorpioen? Dan heb je geluk want schorpioenen zijn de loyaalste vriendinnen die er zijn! Diepzinnige gesprekken brengen jou dan ook super ver in het leven en hierdoor ga je hele mooie relaties opbouwen! De combinatie van jouw sterke punten maken je tot zo mooi persoon. Emotioneel, passioneel maar ook zeker daadkrachtig. Alle mensen om jou heen weten hoe je in elkaar zit en hebben hier veel respect voor!✨

Betekenis: Diepzinnig, emotioneel, daadkrachtig, passioneel, loyaal

sterrenbeeld-tattoo-after

Sterrenbeeld boogschutter

Een boogschutter is graag vrij! Maar dat is niet altijd zo makkelijk hoor. Er is natuurlijk een drang om vrij te zijn. Echter blijft ze wel optimistisch en is er altijd een manier om dat te bereiken. Een goede baan kan daar dan uiteraard ook bij helpen en een boogschutter is zeer intellectueel en zal dan ook over enige vrijheid beschikken tijdens haar baan. Jouw vrienden en familie vinden het heel fijn om met je om te gaan want als boogschutter ben je altijd enthousiast en eerlijk. Een tattoo van een boogschutter symbool staat dan ook voor eerlijkheid en dat vinden wij een super sterk en mooi teken!

Betekenis: Eerlijk, optimistisch, intellectueel, vrij, enthousiast

Sterrenbeeld steenbok

Als steenbok ben je een echte harde werker. Iets moois bereiken kost vaak tijd maar als steenbok ben je slim genoeg om te begrijpen dat je soms geduldig moet wachten.  Op werk zit je goed in je vel want iedereen respecteert jouw hardwerkende inzet en ook de verantwoordelijkheid die je neemt over je taken. Buiten werk ben je een vrij nuchter persoon en kan je ook kritisch naar jezelf kijken. Dit wilt zeggen dat je een eerlijk persoon bent voor je vrienden en familie en dat is super fijn in de omgang!

Betekenis: Hardwerkend, kritisch, nuchter, verantwoordelijk, geduldig

Shine Like a Star Collectie: 

Sterrenbeeld waterman

De waterman heeft een zeer bijzonder leven! Ze is erg rebels en een tattoo hier en daar kan natuurlijk geen kwaad. Met haar vele vriendinnen kan je wel zeggen dat ze sociaal zeer sterk is. Genieten van het vrijgezelle leven is dan ook een sterk punt voor een waterman ze geniet volop van het rebelse leven maar voor hoelang? De waterman zit echt bomvol aan ideeën niet alleen voor nieuwe tattoo ideeën maar ook op gebied van werken of voor jezelf werken!

Betekenis: Eigenzinnig, onafhankelijk, rebels, innovatief, sociaal

Sterrenbeeld vissen

Als vis ben je een zeer zachtaardig persoon en is zelfbescherming heel belangrijk voor je. Visjes duiken natuurlijk in het water en ook jij beschermt je eigen. Maar dat je gevoelig bent is natuurlijk ook iets super moois! Je kan genieten van al het mooie om je heen in de wereld. Veel meer dan andere dat kunnen namelijk!✨

Betekenis: Wijs, spiritueel, gevoelig, dromerig, creatief, zachtaardig

Hoeveel kost een tijdelijke tattoo?

Wil jij graag een tatoeage proberen? Onze tijdelijke tattoos blijven 10 dagen zitten en zijn de oplossing om te kijken hoe het bij jou staat! Ook kan je het leuk combineren bij je outfit en ontwerpjes afwisselen voor bijvoorbeeld een feestje. Alle kleine tattoos kosten €6,95 en de grotere ontwerpjes kosten soms iets meer. 

Bestel nu de horoscoop tattoo van jouw maand

Tijdelijke tattoo sterrenbeeld

 6,95

Wat betekent jouw sterrenbeeld?😍
Iedere sterrenbeeld heeft een eigen horoscoop en unieke betekenis, Lees hier onze blog om die van jou te ontdekken✨❤️

Artikelnummer: TT S schorpioen Categorieën: , , , , ,
Lees meer
horoscoop tattoo overzicht V2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *