Angel numbers tattoos en hun 9 betekenissen

Temporary-tattoo-Angel-numbers-777-inspo

Tijdelijke Angel Number tattoo’s

Iets super persoonlijks en ook nog eens heel mooi. De angel numbers collection doet het echt super goed! Maar waar staan de angel numbers nou precies voor? Alle nummers hebben een speciale betekenis!

Angel numbers en hun speciale betekenissen

Net als een sterrenbeeld hebben angel numbers een speciale en persoonlijke betekenis. Angel numbers zijn nummers die jou uitkiezen. Is het je bijvoorbeeld wel is opgevallen dat wanneer je een nummer afspeelt op spotify je heel vaak ziet staan minuut 2 en 22 seconden? Of je betaalt een tikkie van €7,77, op je telefoon zie je staan 11:11 en ga zo maar door.

Bekijk hieronder de leuke ontwerpjes:

1. Angel numbers tattoo 111

111 staat voor je intuïtie. Het onderbuik gevoel dat je kan hebben of een idee dat spontaan in je naar boven komt. Vertrouw dan ook altijd op je eigen gevoel en waardeer de leuke spontane ideeën die in je naar boven komen! Zoals het nemen van een tattoo haha! Lees hier meer over 11:11.

Angel number tattoo 111

Angel numbers 111
Betekenis: Intuïtie

Shop 111

2. Angel numbers tattoo 222

222 staat voor uitlijning. Dat betekend dat jij als individu in harmonie staat met je eigen waarden, doelen en acties. Je brengt je eigen acties en keuzes in lijn met je eigen overtuiging van je waarden. Je bent er zelfverzekerd van dat je op deze manier meer voldoening en succes in het leven kan bereiken.

Angel number tattoo 222

Angel numbers 222
Betekenis: Uitlijning

Shop 222
Temporary-tattoo-angel-numbers-444-222-designs-

3. Angel numbers tattoo 333

333 staat voor steun. Je spirituele gidsen helpen je het beste uit je leven te halen met liefde en steun van goede vriendschappen en relaties. Laat de engelen je begeleiden naar een leven waarin jij je niet alleen hoeft te voelen!

Angel number tattoo 333

Angel numbers 333
Betekenis: Steun

Shop 333

4. Angel numbers tattoo 444

444 staat voor bescherming. Het universum en de gardiaan angels zullen over jou hoeden en je beschermen. Ook staan de angel numbers 444 voor bescherming. Je kent wel dat ene stemmetje in je hoofd dat je iets niet moet doen of juist wel moet doen. Luister daar naar!😍

Tijdelijke tattoo Angel numbers 444 sfeer
Angel number tattoo 444

Angel numbers 444
Betekenis: Bescherming

Shop 444

5. Angel numbers tattoo 555

Als je vaak het nummer 555 ziet, kan het een teken zijn dat er grote veranderingen op komst zijn in je leven. Het kan betekenen dat je klaar bent om uit je comfortzone te stappen en nieuwe kansen en uitdagingen aan te gaan. Bijvoorbeeld het naar op zoek gaan van je nieuwe look met een tattoo of het kan ook betekenen dat je oude gewoonten/overtuigingen moet loslaten om ruimte te maken voor groei en ontwikkeling ❤️

Angel number tattoo 555

Angel numbers 555
Betekenis: Verandering

Shop 555

6. Angel numbers tattoo 666

In het algemeen kan het zien van het nummer 666 als een angel number een oproep zijn om je te concentreren op het vinden van balans in je leven en je te richten op wat echt belangrijk voor je is, terwijl je werkt aan zowel materiële als spirituele groei!✨

Angel number tattoo 666

Angel numbers 666
Betekenis: Reflecteer

Shop 666

Shine Like a Star Collectie:

7. Angel numbers tattoo 777

Het nummer 777 is een van de populairste angel numbers tattoos die er zijn. Wanneer je het geluk hebt dat dit jouw angel numbers zijn zal er ook super veel geluk jouw kant opkomen. Het teken staat namelijk symbool voor geluk en welvaart.

Angel number tattoo 777

Angel numbers 777
Betekenis: Geluk

Tijdelijke tattoo Angel numbers 777 sfeer-1
Shop 777

8. Angel numbers tattoo 888

Het nummer 888 kan ook een oproep zijn om je te concentreren op je persoonlijke en spirituele groei. Het kan betekenen dat je moet werken aan het loslaten van negatieve gedachten en emoties die je ervan weerhouden om je volledige potentieel te bereiken. Het kan ook betekenen dat je je moet richten op het vinden van balans en harmonie in je leven, zowel fysiek als spiritueel.

Angel number tattoo 888

Angel numbers 888
Betekenis: Evenwicht

Shop 888

9. Angel numbers tattoo 999

Over het algemeen wordt het nummer 999 beschouwd als een krachtig en betekenisvol angel number dat aangeeft dat je op het punt staat een belangrijke verandering of transformatie in je leven te ervaren. Het moedigt je aan om open te staan voor nieuwe mogelijkheden, om los te laten wat je niet meer dient en om je te concentreren op je spirituele groei en ontwikkeling.

Angel number tattoo 999

Angel numbers 999
Betekenis: Release

Shop 999
Angel-numbers-tattoo-333-meanings

Hoeveel kost een tijdelijke tattoo?

Wil jij graag een tatoeage proberen? Onze tijdelijke tattoos blijven 10 dagen zitten en zijn de oplossing om te kijken hoe het bij jou staat! Ook kan je het leuk combineren bij je outfit en ontwerpjes afwisselen voor bijvoorbeeld een feestje. Alle kleine tattoos kosten €6,95 en de grotere ontwerpjes kosten soms iets meer. 

Bestel nu jouw angel numbers

Tijdelijke tattoo angel numbers

 7,95

Wat betekenen jouw angel numbers?😍
Angel numbers brengen een eigen geluk met zich mee, Lees hier onze blog om die van jou te ontdekken✨❤️

Artikelnummer: TT S Angel numbers Categorieën: , ,
Lees meer
Angel numbers tattoo overzicht
Shine Like a Star collectie angel numbers tattoos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *